Peer Gynt - anmeldelser

Sep 7, 2013

«Jordnær Peer Gynt»

skriver Tønsberg Blad. «Kåre Conradi har blitt tildelt rollen som Peer, han som er seg selv nok i tykt og tynt, i ett og alt. Han bærer rollen uanstrengt på rak arm, helt til siste setning. Peer er på scenen omtrent hele tiden, og det er en skikkelig tour de force han utfører. Conradi sammen med Sylvia Salvesen (mor Åse) gjør hennes dødsøyeblikk til ett av de mange følelsesladede øyeblikkene i forestillingen. Det er nydelig gjort gjennom en liten dans, og heldigvis ikke i sleden som vi har sett så mange ganger tidligere. Conradi spiller slik at vi blir trollbundet av hans historiefortellinger, han lyver så godt at vi tror på ham, akkurat som mor Åse. Han er en rå tekstbehandler, musikalsk til fingerspissene.»

«Humor, galskap og en anelse vulgært»

skriver Gjengangeren. «Kåre Conradi driver spillet fremover med stor energi og uovertruffen entusiasme, han fengsler og beveger og får oss til å glemme at vi sitter en anelse trangt, at Ibsen bruker god tid på å fremme sitt budskap og at sommerkvelden unektelig er i ferd med å gå over i høst.»

Bevegende og frodig «Peer Gynt»,

skriver Telemark Arbeiderblad. «Innen den nesten tre timer lange forestillingen er i mål, står det klart at Peer i Kåre Conradis hardt arbeidende skikkelse evner å gripe oss på nytt.»

Storslått premiere på Peer Gynt»

skriver Vestfold Blad. «Kåre Conradi hadde hovedrollen som Peer da Peer Gynt hadde premiere onsdag kveld, for fullsatt tribune på Karljohansvern i Horten.»

 

Kare Conradi

Løvekvinnen

Kåre Conradi spiller i John M. Jacobsens Løvekvinnen som åpner den 44. norske filmfestivalen i Haugesund 21. august. Se trailer.

 
Kare Conradi

Hedda for Richaard III

Kåre Conradi vant en Hedda-pris for sin kritikerroste rolle som Richard i Richard III på Nationaltheatret. Les mer.

 
Kare Conradi

På Jorden Et Sted

Komponist og pianist Kåre Grøttum har fått med seg bl.a. Kåre Conradi til CD-prosjektet "På jorden et sted. Les mer...

 
Kare Conradi

Månelyst i Flåklypa

I 2018 får vi nok en gang høre Kåre Conradi som sjefsredaktør Pløsen i "Solan og Ludvig - Månelyst i Flåklypa".